Sandy Blue + Nikomo + Echo Peaks | RUST

Sandy Blue + Nikomo + Echo Peaks

17 oktober, 2015
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

The Echo Peaks
The Echo Peaks musik trækker referencer til lo-fi-æstetikken og den psykedeliske rock. Bandet har eksisteret i et par år og arbejder i øjeblikket på at udgive et album inden 2015' udløb. Hos The Echo Peaks er klangbunden ofte melankolsk - men midt i det introverte og dybsindige skabes der med lethed og humor i musik og tekst alligevel balance i det samlede lydbillede. Lyden hos The Echo Peaks er både poppet og udsyret og medlemmerne i bandet skiftes til at spille forskellige instrumenter for at skabe variation i lyden og udfordre sig selv og publikum.

FB event

Nikomo
Nikomo er et hovedsageligt dansksproget folkpunk-projekt. Lyden er som hvis Conor Oberst lyttede til lidt for meget Graham Coxon, spillede i Libertines og de alle sammen var danskere. Gruppen, der tidligere har spillet på Rust, arbejder i øjeblikket på deres ep Seks sex 6, som følger op på deres 2014 ep Jeg er Blåbær, som de blandt andet har imponeret med hos P6 Beat.

FB event

 

Sandy Blue
Sandy Blue blev dannet i Berlin i 2012 i et australsk surferkollektiv med tydelig inspiration fra den mere festlige vibe i Berlin. Det startede oprindeligt som et soloprojekt, men har senere udviklet sig til at være et fem-mands folkband, som har base i København. Sandy Blue er pt. aktuelle med den anmelderroste ep Hives.

FB event