Tennis Court | RUST

Tennis Court

Julius Sylvest (live) + Serbern + Youngster & Vampyr + Raving Bassment

14 oktober, 2015
23.00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
20 kr.

Gør som svedbåndets forgangsmand Björn Borg, slagfærdige "Boom Boom" Becker eller puddelhårets far John McEnroe og alle de andre ketsjerlegender gjorde i deres bedste alder; Dans natten lang på Tennis Court; Efterårsferie edition. Rust forvandles til Københavns svedigste tennisbane med ferme spillere bag pulten, som får gulvet til at ryste til tonerne af alt fra hiphop, mainstream over trap og house til lyden af 90'erne.

Mainfloor:
Julius Sylvest (Live)
Serbern
Youngster & Vampyr
 

Raving Bassment:
Anders Tresselt & Linus (Unruly Rave)
Dj Out Of Order
Dunza
Chris Hay
Pampiri

Julius Sylvest
Producertalentet og trommeslager Julius Sylvest fremhæves for sine skæve, tropiske basproduktioner som har gjort ham til en fremtrædende del af den nye, urbane basscene - lige ud af Nørrebro. Han har spillet marchtrommer i Tivoligarden, produceret beats siden han var 14 år, været en del af lydsystemet Lortehænderne og været udtaget til det prestigefyldte Red Bull Music Academy.

Nu stormer han frem med sin iørefaldende version af tropical bass med tribale rytmer, avancerede trommemønstre, og skæve synths både herhjemme og udlandet. New Yorker pladeselskabet Palms Out Sounds har udgivet hans ep ¡Caramba!, sværvægteren Diplo har smidt rosende ord efter Julius og hypet ham via sit pladeselskab, Mad Decent, som én man skulle holde øje med og han har spillet jobs hele kloden og fortsætter med at imponere under den danske fane.

 

Om Rust natklub
Rust på tre etager. Mainfloor med dansegulv og bar i flere niveauer. Livingroom har siddepladser tæt på festen. Bassment i kælderen er dedikeret DJ-scene og på 1. salen er Upstairs, hvor det er muligt at trække sig lidt tilbage.

Rammerne har betydning, men hvad de fyldes ud med, er for os lige så vigtigt. Som på koncert-fronten er en af de fornemste opgaver at give plads til nye talenter. På Rust natklub møder man derfor såvel velkendte DJ-navne som fest/klub-kollektiver på vej op.

Rust natklub er samtidig stedet, hvor grænser ophæves. Hvor bandet på scenen er elektronisk, og DJ'en leverer en rockklassiker. En musikalsk smeltedigel, kan man sige.

Rust natklub er åben fredag og lørdag fra 23.00 - 05.00. Aldersgrænsen er 20 år.

For natkoncerter på Rust natklub, se separate omtaler i kalenderen.