Sweet Tempest + SHERPA + Magnesia | RUST

Sweet Tempest + SHERPA + Magnesia

05 December, 2015
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

Magnesia
Kvartetten Magnesia laver moderne, elektronisk r'n'b inspireret af den amerikanske scene. Musikken udfordrer med en teknisk og kompleks struktur i vokalerne og kompositionerne, mens teksterne forener erotikken med melankolien. Kvartetten er inspireret af artister som Roy Woods, PARTYNEXTDOOR, Bryson Tiller, Post Malone og Jhené Aiko. Medlemmerne dyrker mange forskellige genrer, og derfor serveres der en bred vifte af r'n'b, jazz, soul og klassisk musik, når bandet optræder.

FB event

SHERPA
SHERPA er musik med fuld fart over feltet og højt til loftet. Musikkens storladenhed og energi går op i en højere enhed på scenen, hvor forsanger Carsten Sherpa byder op til dans med sine Michael Jackson-inspirerede dansetrin. Det seneste nummer ”In Your Blood” har fået stor opmærksomhed online og er blandt andet blevet nævnt på Buzzfeeds juli-liste, som også inkluderer numre som The Weeknd – "Can’t Feel My Face" og Years and Years – "Foundation". Herhjemme har nummeret også fået opmærksomhed fra P7-værtinden Sandie Westh, der fremhæver ”In Your Blood”, som hendes yndlingspopnummer på Karrierekanonen.

FB event

Sweet Tempest
Sweet Tempest, som tidligere har foldet sig ud på Rust, er et drømmende pop-band, der fejrer de eventyrlige aspekter af livet. Sangene er en bittersød kombination af akustiske og elektroniske lyde, med strøg af drømmende guitarflader. Musikken er nostalgisk, ærlig, og omsorgsfuld men dog også hård, pulsende og kontant.

FB event