WAVY Launch Party | RUST

WAVY Launch Party

Sajaan + Lisa Fosmark + Natasja + Emil Bagger

07 oktober, 2017
23.00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

En sand tsunami af musik rammer Rust Natklub når vores nye faste klub på mainfloor, WAVY, rammer jer som bassen fra Funktion One anlægget. Holdet bag er også dem der formidler musikken på aftenen og i kan forvente alt det nyeste hiphop, grime og generelt wavy vibes fra pulten. 

Mainfloor:
Sajaan
Lisa Fosmark
Emil Bagger
Natasja Califano

Bassment:
SORT SORT

Om Rust natklub
Rust på tre etager. Mainfloor med dansegulv og bar i flere niveauer. Livingroom har siddepladser tæt på festen. Bassment i kælderen er dedikeret DJ-scene og på 1. salen er Upstairs, hvor det er muligt at trække sig lidt tilbage.

Rammerne har betydning, men hvad de fyldes ud med, er for os lige så vigtigt. Som på koncert-fronten er en af de fornemste opgaver at give plads til nye talenter. På Rust natklub møder man derfor såvel velkendte DJ-navne som fest/klub-kollektiver på vej op.

Rust natklub er samtidig stedet, hvor grænser ophæves. Hvor bandet på scenen er elektronisk, og DJ'en leverer en rockklassiker. En musikalsk smeltedigel, kan man sige.

Rust natklub er åben fredag og lørdag fra 23.00 - 05.00. Onsdag og torsdag på udvalgte dage. Aldersgrænsen er 20 år fredag og lørdag. 18 år onsdag og torsdag.

For natkoncerter på Rust natklub, se separate omtaler i kalenderen.