Rust Natklub | RUST

Rust Natklub

Alan Nobel + Emil Degner + Naima + Temptation Night

20 oktober, 2017
23:00
Dørene åbner: 
23:00
Entré: 
60,- i døren

Glæd dig til byens bedste lørdagsfest, når Emil Degner - DJ ED og NAIMA vil forføre dig til gulvet med de største bangers og bedste skråle-med-på-sange.
Vis dine moves på dansegulvet eller bestil månedens cocktail, Moscow Mule, i baren mens Københavns smukke folk fester med dig.

Mainfloor:
Alan Nobel
Emil Degner
Naima

Bassment:
Temptation Night
 

Om Rust natklub

Rust rummer tre spændende etager.

Mainfloor med dansegulv og bar i flere niveauer. Livingroom har siddepladser tæt på festen. Bassment i kælderen er dedikeret DJ-scene og på 1. salen er Upstairs, hvor det er muligt at trække sig lidt tilbage.

Rammerne har betydning, men hvad de fyldes ud med, er for os lige så vigtigt. Som på koncert-fronten er en af de fornemste opgaver at give plads til nye talenter. På Rust natklub møder man derfor såvel velkendte DJ-navne som fest/klub-kollektiver på vej op. Rust natklub er samtidig stedet, hvor grænser ophæves. Hvor bandet på scenen er elektronisk, og DJ'en leverer en hiphop klassiker. En musikalsk smeltedigel, kan man sige.

Rust natklub er åben fredag og lørdag fra 23.00 - 05.00. Onsdag og torsdag på udvalgte dage. Aldersgrænsen er 20 år fredag og lørdag. 18 år onsdag og torsdag.

For natkoncerter på Rust natklub, se separate omtaler i kalenderen.