Rust Live | RUST

Rust Live

Solo Solito + Slik$aduk + BaseMovement + Mælk På Glas

16 september, 2017
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40,- i døren

SOLO SOLITO
Solo Solito, som er af dominikansk afstamning, bringer noget nyt og lækkert til den danske musik scene. Med sig prøver han at tage sine dominikanske rødder, kærligheden for det kvindelig køn og sin erfaring fra sine mange shows til scenen. Ryst det sammen med fængende hiphop beats og hans party attitude, så har du et show som efterlader dig sulten for mere. Solo Solito har høstet god succes med samarbejdet med rapperen Humme, hvor de har fået en god fanbase og mange views på YouTube. Folk som ikke kender, SoloSolito vil bliver mødt af en erfaren rapper med styr på både flow, sceneshow og sans for at skabe en god stemming, som man både kan lytte til når festen er på sit højeste, når weekendens eskapader skal tænkes igennem eller når hverdagen banker på døren og du bare har lyst til at sige "Fuck it all" 

FB Event

 

SLIK$ADUK
Slik$aduk er en rapper og producer fra Roskilde med et minialbum på vej. Slik$aduk leverer ærlig rap der søger den gyldne mellemvej mellem to sider af dansk rap – den overproducerede forfinede newschool vibe og den antikommercielle og reaktionere sound fra undergrunden. Med hovedinspirationer som Vince Staples, Allan Kingdom og Chance the Rapper, er der garanteret en god stemning og et nyt bud på "den danske model" i hiphop. Slik$aduk er gedigen rapmusik, som med fokus på sproglige finurligheder, sprudlende samples og en sprælsk attitude, skaber et brag der strækker sig fra nakkebrækkende bangere til bouncende tm88-spækkede røverhistorier.

FB Event

 

BASEMOVEMENT
Basemovement har endelig fået æren af at rive Rust i stykker. Drengene er brandvarme og klar til gå amok når de indtager scenen. It's gonna be litty! De leverer musik til folket med debut-bangeren "Vi går amok", samt en masse nyt, som de længe har arbejdet på. Det er første gang, at de skal spille live og de lover en boomin' party til alle der vil komme og høre dem på Rust. Det er en liveperformance, som man ikke vil gå glip af.
BaseMovement har lagt den til folket - de er kommet for at blive.

FB Event

MÆLK PÅ GLAS
Mælk på Glas er 4 drenge der alle er fra Slagelse og de er alle vokset op sammen. Det er det, som gør at Mælk Gang er unikke og de har kendt hinanden langt før musikken startede. Det startede med en fælles interesse og livsstil, som er meget inspireret af den amerikanske trapgenre med rødder fra Atlanta, hvor man bla. kender Gucci Mane, Young Thug og Playboy Carti fra. Man kan tydeligt høre den tunge 808 Bass og den hurtige hi-hat i deres sange, samt de hurtige flows og rammende punchlines.

FB Event