Rust Live | RUST

Rust Live

Tobias Rahbech + Sound of Lime + And He Said

20 oktober, 2017
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40,- i døren

TOBIAS RAHBECH
Tobias Rahbech spiller selvkomponeret engelsksproget singer/songwriter musik med henblik på at skabe en intimitet med sine billedskabende tekster, der i forening med den iørefaldende musik går op i en højere enhed. Han optræder solo og akkompagnerer sin vokal med guitar og live loops. Han har en baggrund som trommeslager og guitarist, men har senere arbejdet på at udvikle sin vokal og klang, hvilket han nu benytter i sine musikalske arrangementer. Tobias Rahbech er en ung upcoming musiker med noget på hjerte, og han brænder efter at vise det for publikum

FB Event

 

SOUND OF LIME
Med inspiration fra deres egen hverdag, skriver Sound of Lime musik, der er let identificerbart for alle med et skævt syn på tilværelsen.
Fra bandets tekster kan man forvente både dystre og lystige lyriske temaer, som balancerer humor og seriøse følelser side om side over rock- og indie-tonede melodier.

FB Event

 

AND HE SAID
And He Said bevæger sig indenfor nutidens musikgenrer blandet med hiphop, electronic, pop, rock samt r'n'b. Når de seks drenge går på scenen, er der garanti for en fest samt opløftet humør. Heksabandet ved hvordan man laver en uforglemmelig oplevelse som publikum sent vil glemme.

FB Event