Soul Surf Society | RUST

Soul Surf Society

Natkoncert - C.Rou / ICE ACH / Alro / Nate Mati / ian.

14 oktober, 2017
23.00
Dørene åbner: 
23:00
Entré: 
60,- i døren

Det stærke hiphopcrew er tilbage

Soul Surf Society vender stærkt tilbage på Rust og der er statsgaranti for en svedig aften, når hiphopcrewet går på scenen.
Oplev alt fra jazzede, smooth 90s boombap hiphop til tunge, moderne trap-bangers. 

C.ROU
C.Rou spillede sidst på Rust i juni og fik revet publikum rundt med sin kombination af boombap og trappede iskolde rim. C.Rou er en hiphop artist, der er igang med at skabe et navn for sig selv i den voksende rapkultur ved at sprede sprøde vibes både indenfor og udover Danmarks grænser. Brandvarme bangers i kombination med neck-snapping hiphop er hvad man kan forvente fra den ydmyg, men selvsikre C.Rou.

ICE ACH
ICE ACH er en 18-årig rapper/producer direkte fra Københavns undergrund. Han er en rapper, der ynder at specialisere sig med eksperimenterende hiphop.
Ice Ach har senest haft succes med sin debut ep, Pink Lady, som blev lagt op i slutningen af 2016 og anbefalet af DR’s KarriereKanonen, diverse hiphop blogs, Soundvenue og Gaffa.

ALRO
ALRO er et hurtigtrappende talent, som rammer hiphopbeatsene på engelsk med sprøde rim og et flow, som andre kun kan misunde.

NATE MATI
Nate Mati er en talentfuld sanger, der rammer hiphop samt R&B beats med en rolig, behersket og naturlig klang, og har samarbejdet med fellow Soul Surf medlemmer ICE ACH og C.Rou. Han udgiver snart sit debut album.

ian. //
ian. // er et nyt ansigt i kollektivet Soul Surf Society, der med sin karismatiske stemme og flow rapper over tunge trap bangers. Forvent at se ham spille sine første singles på lørdag.