Rust Live | RUST

Rust Live

Fuldt Hus + Lanz I Lænker + Stagecoach Mary

08 December, 2017
20.30
Dørene åbner: 
20.30
Entré: 
40,- i døren
Fuldt Hus 
Hvis du kan lide at danse, men desværre er i dårlig form, så er Fuldt Hus lige noget for dig - bevægelsen mellem de skrøbelige, meditative klangflader og mere insisterende, hårdtslående rytmer giver nemlig plads til både dans og dvælen, når bandet med afsæt i en eksperimenterende neo-soul tager afstikkere til både RnB, rock og hiphop
 
Se Facebook event her: 
 
 
Lanz I Lænker
Lanz I Lænker er et band bestående af fem drenge, hver især i forskellige men musikken og visionen er fælles.
Bandet vil gerne dele deres radikale rytmer, levende lyd, og vilde vibrationer med publikum, som er vidne til den uforglemmelige oplevelse de går ind til, med Lanz I lænker i ørene eller på scenen. Deres tilgang til musik er energisk, og den samme energi bringer vi altid med på scenen for at give publikum det bedst mulige show. 
Lanz I Lænker starter festen med overdådig bølger af lækker musik, og på en aften vil ryste folkets grundvold til de har glemt hvem de er og hvor de kommer fra, bandet ønsker blot at ændre publikums liv, i hvert fald for en aften. 
 
Se Facebook event her
 
Stagecoach Mary 
I efteråret 2014 fandt 4 unge roskildegenske mænd sammen med grunddevisen om at spille god, solid og nuanceret rock. De stod inden for, at god rock kan tilfalde forskellige ører, når man ikke binder sig på en enkelt sangopskrift og blander det klassiske og moderne. Efter det manifest blev Stagecoach Mary født. Med inspiration rockens hall of fame som Led Zeppelin og Kings of Leon, udforskes genre og udtryk i rockens kerne og grænselande.
Stagecoach Mary er altså et ungt rockeksperimentarium, der forsøger at blande storladen stadionrock-og ballader med garagesmadder. Det ørefængende riff og omkvæd er i fokus, når det energiske band skruer op for forstærkerne og lader de to sangere stemmer duellere sig igennem de forskelligartede sange.
 
Se Facebook event her