Donae'o (UK) | RUST

Donae'o (UK)

Natkoncert

16 februar, 2018
23.00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
100,- i forsalg + gebyr / 120,- i døren

Fredag den 16. februar kommer en af den mest garvede talenter fra UK scenen til Rust på Nørrebro

Donae’o, som betyder “gaven fra Gud” er gaven der bliver ved med at give. Han er det man kalder et multitalent inden for musik og kan kategoriseres som både sangskriver, producer, sanger og rapper.

Han er født i England, men har boet i Ghana i et år, og det er her han finder meget af sin musikalske inspiration fra. Især hans valg af trommer er inspireret af hans tid i det afrikanske land. Hans mor turnerede rundt som sanger, og det stod da også klart for Donae’o, i en alder blot af seks år, at han skulle arbejde med musik, mest af alt fordi det var det han drømte om.

I 2008 skabte hans to tracks “Devil In A Blue Dress” og “African Warrior” en ny bevægelse inden for den britiske “UK Funky” scene. Det efterfulgte han i 2009 med hans første studio-album “Party Hard”, som medførte en nominering som årets bedste UK artist.

Sidste år var, ifølge Donae’o selv, hans absolutte højdepunkt set i forhold til hans karriere. Det meste af året arbejde han med andre artister blandt andet på “Lock Doh” af grimestjernen Giggs som spillede Rust i 2016. 

Billetsalget er startet via billetto
 
18+ Husk gyldig billede ID

Se mere på Facebook her