Rust 28 år feat. Club Lust 20 år Reunion | RUST

Rust 28 år feat. Club Lust 20 år Reunion

Atle + T.O.M + Nima Gorji + Al Lindrum + Dj Noize + Katrine Ring + jam by : Mute State

20 januar, 2018
23.00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
80,- i døren
RUST 28 ÅR FEAT. CLUB LUST 20 ÅR REUNION 20.01.18 
I anledning af Rusts 28 års fødselsdag har Club Lust, som huserede på Rust fra 1998-2000, i år ladet sig genopstå for en aften.

Line-up:

ϟ Atle (Brother Brown, Lust)
ϟ T.O.M (Lulu Rouge, Lust)
ϟ Nima Gorji (NG trax - Lust)
ϟ Al Lindrum EKG Musik - Lust)
ϟ Katrine Ring
ϟ jam by : Mute State
ϟ Dj Noize
 

I anledning af Rusts 28 års fødselsdag har Club Lust, som huserede på Rust fra 1998-2000, i år ladet sig genopstå for en aften. For 20 år siden skete der nemlig noget i det københavnske musik miljø. Tiden var inde til at blande kortene på en ny måde. Grænserne skulle brydes ned mellem traditionelle musikere og klubscenen. Nogle år før i start 90’erne var det allerede sket i Manchester, hvor en klub som Hacienda og pladeselskabet Factory Records sprængte grænser for hvad der var live musik og hvad der var klub kultur. DJ’s fortjente at blive anerkendt som rigtige kunstnere og musikere fandt inspiration i den nye teknologi.

Derfor fandt DJ Al Lindrum og musiker Morten Varano sammen og skabte Club Lust. Udenlanske gæster som Stereo Mc’s, DJ Krush, Groove Armada, Francois Keworkian samt lokale helte som T.O.M, Atle, Rune RK, Trentemøller, Nima, Bjørn Svin, Noize, Opiate og DJ Schack gæstede Club Lust i sin to-årige levetid og blev for mange startskuddet på en videre karriere. Det blev et mangfoldigt og uprætentiøst mødested for klubscenen midt i ugen. Klubben blev samtidig symbol på at der var behov for at tænke nyt og bryde grænser, hvilket blev markeret i 1999, hvor Club Lust som et andet rock band tog på turné rundt på landets spillesteder.

Club Lust blev samtidig startskuddet på en 14 år lang onsdagstradition på Rust, hvor Club Lust blev efterfulgt af Voodoo Club, Mid Week Brakes, HEAT og Why Not. Klubscenen rykkede ind på Rock-bastionen på Nørrebro om onsdagen og var startskuddet på Rusts videre historie som en af københavns væsentligste natklubber.

Der blev uge efter uge sat rekorder for hvor mange danseglade gæster der kan samles på en onsdag, og der blev blandet genrer som House, Techno, Drum’n’bass, Big Beat, Trip Hop med lokale musikere.

For en aften bliver det onsdag på en lørdag, hvor du kan genopfriske hvordan det var at feste i 1998! …..Eller hvis du er for ung til det, så kan du opleve klubben hvor dine forældre fandt sammen til slut 90’ernes hedonistiske klubkultur!

______

Om Rust natklub

Rust på tre etager. Mainfloor med dansegulv og bar i flere niveauer. Livingroom har siddepladser tæt på festen. Bassment i kælderen er dedikeret DJ-scene og på 1. salen er Upstairs, hvor det er muligt at trække sig lidt tilbage.

Rammerne har betydning, men hvad de fyldes ud med, er for os lige så vigtigt. Som på koncert-fronten er en af de fornemste opgaver at give plads til nye talenter. På Rust natklub møder man derfor såvel velkendte DJ-navne som fest/klub-kollektiver på vej op.

Rust natklub er samtidig stedet, hvor grænser ophæves. Hvor bandet på scenen er elektronisk, og DJ'en leverer en rockklassiker. En musikalsk smeltedigel, kan man sige.

Rust natklub er åben fredag og lørdag fra 23.00 - 05.00. Onsdag og torsdag på udvalgte dage. Aldersgrænsen er 20 år fredag og lørdag. 18 år onsdag og torsdag.

For natkoncerter på Rust natklub, se separate omtaler i kalenderen.