Runout Relay + NBRO Awards | RUST

Runout Relay + NBRO Awards

NBRO Awards + NBRO Resident DJs

13 januar, 2018
20.00
Dørene åbner: 
20.00
Entré:
Gratis

Lørdag d. 13. januar lancerer Runout Relay i samarbejde med NBRO et lidt alternativt koncept som bud på årets første, festlige dag.

Der medfølger en gratis RUNOUT-tee til de første 100 tilmeldte løbere. 
Tilmelding er BINDENDE, og prisen på 300 kr. alt inkl. betales cash ved ankomst til middag. Tilmelding sker her. 

Den nye tee kommer til at inkludere første forsmag på vores deres logo, som bliver gennemgående for 2018s visuelle udtryk. 

Programmet bliver som følger:

Kl. 11.30 ved Søpavillonen: RUNOUT relay m/ præmier. De 100 først tilmeldte løbere deltager automatisk i relay'et, der kommer til at inkludere i alt 25 hold. Husk at angive jeres aktuelle 5 km-tid.

Kl. 18.00: middag på Nørrebro Bryghus. 
Buffet med brød, frikadeller, stegt unghanebryst, kartoffelsalat m/ løvstikkecreme og græskarkærner, perlebygsalat m/ rodfrugtchips og stegt chorizo samt grønkåls- og rødkålssalat. Gode, NBRO-venlige priser i baren og måske en overraskelse.

Kl. 20-23: Fri bar på Rust inkl. NBRO Awards, NBRO Resident DJs + mere

Kl. 23-05: Videre fest på Rust sammen med de øvrige gæster. 

Kl. 05.15: Debriefing på Guldregn.

____

Om Rust natklub

Rust rummer tre spændende etager.

Mainfloor med dansegulv og bar i flere niveauer. Livingroom har siddepladser tæt på festen. Bassment i kælderen er dedikeret DJ-scene og på 1. salen er Upstairs, hvor det er muligt at trække sig lidt tilbage.

Rammerne har betydning, men hvad de fyldes ud med, er for os lige så vigtigt. Som på koncert-fronten er en af de fornemste opgaver at give plads til nye talenter. På Rust natklub møder man derfor såvel velkendte DJ-navne som fest/klub-kollektiver på vej op. Rust natklub er samtidig stedet, hvor grænser ophæves. Hvor bandet på scenen er elektronisk, og DJ'en leverer en hiphop klassiker. En musikalsk smeltedigel, kan man sige.

Rust natklub er åben fredag og lørdag fra 23.00 - 05.00. Onsdag og torsdag på udvalgte dage. Aldersgrænsen er 20 år fredag og lørdag. 18 år onsdag og torsdag.

For natkoncerter på Rust natklub, se separate omtaler i kalenderen.