Rust Live | RUST

Rust Live

Daisy + We Are From Nibiru + Anton Grønholm

23 marts, 2018
20.30
Dørene åbner: 
20.30
Entré: 
60,- i døren
♫ Daisy
Daisy er en ung four-piece konstellation fra det ydre København. De 4 medlemmer kommer fra forskellige musikalske baggrunde, som tilsammen udgør en pærevælling af pop, rock, disco og jazz. Med en fælles passion for at skabe et indtagende lydbillede og for musik der svinger, trækker musikken tråde til 80’ernes synthesizer univers og til 1950’ernes soul-rytmegrupper.
 
♫ We Are From Nibiru
We Are From Nibiru er centreret omkring sangeren Mikkel Skovgaard, som trækker på lutter gode og solide kræfter i det danske poplandskab. Sangene er skrevet i samarbejde med anerkendte skrivere som Martin Hedegaard (Saveus) og Engelina Andrina ligesom de velrenommerede producerbrødre Frederik og Fridolin Nordsø har siddet bag knapperne. 
På Spotify har projektet ramt charts som New Music Friday, New Rock og Top Viral 50 og med kærlighed til Rock, Experimental og Hip Hop ender singlerne ud med at være uortodokse popsange, der, når de spilles live, leveres i en musikalsk, uforudsigelig og virtuos oplevelse med højt til loftet.
 
♫ Anton Grønholm 
Debutsinglen "Magtesløs" fra Anton Grønholm blev P4's mest spillede sang i starten af 2016 og i foråret udkom hans debut EP "Farlig Kvinde". Sangene giver et indblik i en ung mands tanker og verden. Lyduniverset, som den 26-årig sangskriver bevæger sig i, svæver rundt mellem dansevenlig funk og 80'ernes naive popklang. Kombineret med hans ærlige danske tekster og en stemme med sjæl og nerve, skal popscenen i Danmark gøre plads til et nyt, funklende talent.
Anton Grønholms seneste single udkom i januar 2017 og har fået titlen ”Blå Øjne” og har også fået en varm modtagelse på P4. I øjeblikket arbejder han på, at færdiggøre sin næste single som vil blive efterfulgt af hans debutalbum.