Distortion Club: Big Freedia (US) | RUST

Distortion Club: Big Freedia (US)

Natkoncert + Emil Degner + Adam Naima + Lydhør Bassment

30 maj, 2018
21.00
Dørene åbner: 
21.00
Entré: 
150,- i døren / Fri entré med distortion pas

“I did not come to play with you hoes, haha. I came to slay, bitch…

I 1998 blev DISTORTION afholdt for første gang. I år, 20 år efter, har Rust hvert år, siden '98, været med til at fejre det danske natteliv. Derfor kan vi i år fejre 20 års jubilæum sammen med Distortion. I den anledning har vi sammen med Distortion Club fløjet Big Freedia til Nørrebro fra New Orleans!

 

▬▬▬▬▬ BIG FREEDIA (US) ▬▬▬▬▬

Efter at have styret klubscenen New Orleans i over to årtier, er Dronningen af bounce, Big Freedia, nu på international charmetour og hun kommer selvfølgelig til Nørrebro til dette års Distortion Club på Rust.

Manden bag det kvindelig sceneact går under det borgerlige navn Freddie Ross. Han startede sin musikalske karrierer med sin bedstemor i et kor på Josephine Street i New Orleans.

Med inspiration fra blandt andre Run DMC, Michael Jackson, Salt’n Pepa og sin seksuelle orientering, skabte han Big Freedia, som opnåede stor ros fra omverden for at være en af de store ambassadører for den festskabende, røvrystende, energifyldte gren af hiphop genren; Bounce. The Queen Diva har lavet musik med store navne som Diplo, DJ Snake og Sia og hun åbnede Beyonce’s Formation tour med ordene: “I did not come to play with you hoes, haha. I came to slay, bitch…”

Big Freedia skaber uhæmmet fest med kombinationen af hidsige beats, stærke hiphop flows tilsat en god mængde twerking, lige meget hvor hun begiver sig hen! Med en kæmpe portion girlpower og til dels politisk involvering i race, køn og seksualitetsdebatter er hun et skoleeksempel på, hvad Distortion og Nørrebro står for; fest, mangfoldighed og god musik.

 

▬▬▬▬▬ MAIN FLOOR ▬▬▬▬▬

DISTORTION CLUB

★ Big Freedia
★ Emil Degner 
★ Naima

▬▬▬▬ BASSMENT ▬▬▬▬▬
Lydhør 
★ Flagz & Marc Holland (b2b) 
★ Val De Mar & Hjortefar (b2b) 
★ Duncan & Hjalte Gregersen (b2b) 
★ Mzungu & Lange Jan (b2b)

___
 
18 + Husk gyldigt billede ID
 
Fri entré med DISTORTION Pass