Rust Live | RUST

Rust Live

Qeen Jane + Some Kind Of Liberty + Puzl

20 April, 2018
20.30
Dørene åbner: 
20.30
Entré: 
60,- i døren
♫ Qeen Jane
Qeen Jane er en gruppe på fire fra københavn. Bandet spiller utæmmet pop, præget af en balance mellem det melodiøse og det forvrængede. Tekstuniverset omhandler ungdommens søgen på intens lykke og er et af de centrale elementer i bandets udtryk.

 


 
♫ Some Kind Of Liberty 
Some Kind Of Liberty er en sammensætning af mennesker som alle er dybt engagerede i musik, men som også har vidt forskellige musikalske rødder. Den fælles referenceramme er blevet til tunge guitarriffs, lette grooves, støjende basspil, hårdtslående trommer og desperat dyb vokal. Bandet har samlet inspiration fra rockens store pionerer som Led Zeppelin, Pink Floyd og Nirvana, Samt moderne rock’n’roll kunstnere som Foo Fighters og Rival Sons.
På scenen er bandet energisk og frembrusende. Lyrikken fremføres introvert og aggressivt, og Some Kind Of Liberty formår at skabe en fest både på og foran scenen.
 

Puzl
Puzl er en dansk trio fra københavn, der spiller en progressiv form for rockmusik, med fokus på den gode melodi og et energisk udtryk. Puzl bevæger sig i det melankolske univers med lydflader, der underbygger tekster om de store eksistentielle spørgsmål, såvel som det mere jordnære og uforløste fundet i både kærligheden og livet generelt.
 
Puzl har et kreativt ønske om at lave musik uden for mange regler og med plads til den individuelle udfoldelse og skæve musikalske ideer, som samtidigt bunder i en inspirationskilde bestående af bands som Karnivool, Tool, Muse, Pink Floyd m.f.