06.01.2024 Koncert

AVA

Døre: 19:30 / Koncertstart: 20:30

Aldersgrænse: 18 år

Danske AVA er et nyt stjerneskud på himlen, der formår at drage os ind i et univers, der trækker på alle vores følelser. I en musikalsk overeksponeret verden træder AVA frem som en stærk stemme, der væver tråde af ærlighed og sårbarhed i hver eneste tone. Hendes overlegne stemme, der kendetegnes ved en legende lethed og emotionel dybde, formidler et budskab, de fleste kan relatere til.

Hendes personlige tekster om relationer og hverdagsoplevelser er krydret med hendes vokal, catchy kor og bevægende beats, der skaber en helt unik og betagende lyd. Hendes lyd er rå og autentisk, og inviterer lytteren ind i et popbetonet lydunivers, der emmer af drømme.

Den 28-årige sangerinde og sangskriver præsenterer sin debut-EP Alt for meget, alt for lidt. Her  udforsker hun hverdagens udfordringer, længsel og de indre kampe mellem at føle sig som “for meget” eller “for lidt”. Hun rammer derved en skrøbelig nerve, som mange nok kan nikke genkendende til. Med afsæt i dette udfolder hun, hvordan man midt livets hektiske grundpræmis, hvor vi ofte føler, at vi er fyldt op med stressede kalendere, paradoksalt kan blive efterladt med en følelse af, at der stadig mangler noget.