31.05.2024 Koncert

AVAION (DE)

Døre: 19:30 / Koncertstart: 20:30

Aldersgrænse: 18 år

AVAIONs mix af elektronisk dansemusik og melankolske vokaler passer lige så godt ind på svedige natklubber som de gør foran 100.000 entusiastiske festival-gængere. Det er musik at danse til og musik at drømme til – baseret på hvilke følelser der er mest prevalente i ens indre, når man hører det.

AVAION begyndte sin karriere med at DJ’e på lokale klubber i det sydlige Tyskland. Hans setliste inkluderede også nogle af hans første selvkomponerede tracks, som han også postede på Soundcloud. Hans stil er eksperimenterende, og disse tracks var et mix af tromme & bas, dubstep, ambient og electronica, og disse indflydelser kan stadig høres i hans særegne signatur-lyd. AVAION vil ikke bindes til en enkelt genre. Han kombinerer elektroniske beats med organiske elementer, melankolske harmonier og sjælfulde vokaler, hvilket til sammen giver et let genkendeligt mix, som på rekordtid har resulteret i en global fanbase.

Om hittet ”Pieces” siger AVAION: ”Sangen blev til i en meget svær og deprimerende periode af mit liv. Jeg var meget ulykkelig på daværende tidspunkt, og jeg var depserat for at komme ud af situationen. ’Pieces’ handler om de tidspunkter i livet, hvor man går i tusind stykker”. Denne sang endte med at ændre hans liv fundamentalt: De forskellige versioner af ”Pieces” har nu til sammen over 250 millioner streaminger. AVAION bevæger og inspirerer nu op imod 5 millioner månedlige Spotify-lyttere og 135 tusinde følgere.