12.01.2023 RUST Showcases

Bahima + Anemone

Døre: 20:00 / Koncertstart: 21:00

Aldersgrænse: 18 år


// BAHIMA

Det unge rootspop-band Bahima er aktuelle med deres debut-EP, ‘Før Du Flyver’, hvor vestlige og østlige inspirationer smelter sammen i en cocktail af skæve rytmer, gribende melodier og eventyrlige, dansksprogede tekster.

Efter at have spillet et utal af koncerter rundt omkring på de danske spillesteder har Bahima bevist, at man kan spille skæve rytmer på alternative instrumenter og samtidig have et stort, opbakkende og alsidigt publikum.

Bandet opstod i 2019 som en duo bestående af forsanger, pianist og guitarist Barbara Mathiesen og tablaspiller Gabriel Svastha. Sidenhen er bandet vokset til en kvartet med tilføjelsen af David Slusarski på bas og Asger Kaiser på trommesæt.

// ANEMONE

ANEMONEs sange er indbegrebet af et good-feel harmonisk univers, inspireret af de store amerikanske RnB- og singer-songwriter-stjerner. Sangenes fundament bærer tydelige spor fra jazzens spændende og til tider komplekse lydunivers, men glattes ud med ørehængende melodier og lyddesign i bedste indie-pop stil. Lyrikken er identificerbar og henter sin inspiration fra hverdagens prøvelser og spænder bredt i alt fra emner om kærlighed til karrierevalg og det at vokse op i et rigt privilegeret land, hvor mulighederne er så mange, at man næsten kan se sig blind på vejen fremad.