30.11.2024 Koncert

BLANKS (NL)

Find billetter

Døre: 19:30 / Koncertstart: 20:30

Aldersgrænse: 18 år

Indie-pop fyldt med feel-good vibes, fængende melodier, sommerlige guitarriffs og retro synths. Blanks, den hollandske forfatter og producer Simon de Wits soloprojekt, skaber musik, der giver dig energi. Glade, optimistiske sange, der får dig til at omfavne livet og fungerer som det perfekte soundtrack til alle dine nye minder.

Det, der startede som en hobby på hans loftsværelse, blomstrede ud i en international karriere. Gennem YouTube dyrkede Blanks et internationalt publikum med kreative koncepter som ‘One Hour Song Challenge’, ‘Styleswap’ og ‘Fill In The Blanks’, hvor Blanks skriver sange sammen med sine fans. Dette resulterede i numre som ‘Breathe In Breathe Out’, ‘Higher’ og ‘Love Situation’. Med sit online engagement knyttede Blanks et særligt bånd til sine fans, hvilket førte til over 1,2 millioner følgere på YouTube, 300.000+ følgere på TikTok og 250.000 følgere på Instagram.

Efter onlinesucces udviklede Blanks sig til et energisk live-act. Han har optrådt ved begivenheder som ESNS, New York Indie Week og Reeperbahn Festival. Han spillede også udsolgte klubturnéer i Holland og Belgien, støttede St. Lucia på en amerikansk turné i 2022 og påbegyndte sin første hovedturné i Europa i 2023. I 2022 vandt han en Music Moves Europe-pris (tidligere kendt som EBBA), og optrådte i det hollandske tv-program Beste Zangers, hvor hans smittende entusiasme og ‘golden retriever’-vibes fangede den hollandske offentlighed.

I 2023 arbejdede Blanks også aktivt som producer og sangskriver på musik for andre kunstnere. Med den flamske sangerinde Pommelien Thijs scorede han ikke mindre end tre nummer 1-hits i Belgien. Hans samarbejde med sangeren MEAU resulterede også i et top 40-hit i Holland. I efteråret 2024 spiller Blanks sin største turné som headliner gennem USA og Europa.