24.08.2023 RUST Showcases

Cano + William Quist + Antn. [få billetter]

Døre: 19:30 / Koncertstart: 20:30

Aldersgrænse: 18 år

ANTN

Med opbakning fra sit band, skriver og synger ANTN selv sine sange, der handler om ulykkelig kærlighed, at være ung og forvirret og rejse sig trods utallige slag.

ANTN har fået musikken ind med modermælken. Allerede fra barnsben, tog hans mor ham med til Dizzy mizz Lizzy-koncert, og hans far forærede ham Malk de Koins ikoniske album ‘Sneglzilla’. Det er præcis en sammensmeltning af de to universer, ANTN ønsker at give videre i sin musik.

Gennem musikken og sangskrivning fandt ANTN en stemme til at tale om de ting, der gør ondt indeni. I starten var det grænseoverskridende at smide facaden og skrive om følsomme og private ting, men ANTNs håb er, at teksterne er relaterbare for andre. Teksterne er personlige og velsmurte ørehængere, og musikken er indiepop/rock, som forplanter sig i fødderne til svedig dans.Cano
Det er følelserne, der styrer det musikalske output i Cano. Nogle gange ender det ud i  punk-rap, andre gange i introvert bedroom-pop. Fælles for Canos musik er de introspektive, eftertænksomme og til tider selvnedbrydende tekster i det mikrokosmos, Cano opbygger omkring sig selv.

Artisten bruger sin stemme som et instrument, med manipulation af pitch og ofte i et sammensurium af effekter som autotune, distortion og rumklang – alt sammen for at opnå den skrøbelige og fortvivlende lyd, som definerer Cano.William Quist
William Quist kombinerer de lyriske elementer fra hiphopscenen og drysser lidt pop-magi på toppen. Han tager lytteren med på en relaterbar rejse gennem alt fra at gå for meget i byen til at have fundet den store kærlighed. Med en ærlig, ungdommelig og skarp lyd formår han at tage lytteren i hånden, mens energierne folder sig ud.

Han har med singlerne ”Lyset i Mørket”, ”Det Fint” og ”Bedste/Værste” vist sit voksende potentiale. Han har blandt andet kunnet findes på Spotify playlisten ‘DK Rap’ og er blevet spillet på P3´s Vidundergrunden flere gange.

William har desuden en god håndfuld singler samt en EP på vej, som for alvor skal vise, hvad den unge musiker har at byde på.