14.03.2024 RUST Showcases

Cherry x RUST Showcases: Martin Buster + One Nice Boi + ETVA

Døre: 19:30 / Koncertstart: 20:30

Aldersgrænse: 18 år

Martin Buster

Hvordan skal det forstås når en pop producer der har skrevet for Selena Gomez og Christopher siger “Ikke bange for at søge grænser”, om en artist? Godt spørgsmål, det er Martin Buster som Kasper Holm Larsen referer til, en sangskriver fra Nordjylland der startede sit artist-projekt i marts 2022. Her udgav han sin første af 3 singler og som siden har været ugens DEMO på ANR, blevet spillet på DR P3, fået airplay på den tyske nationale radiostation RBB FRITZ, samt er blevet inkluderet i Spotify’s New Music Friday-playliste.

Musikken er en blanding af intimitet og et dybt tekstunivers med catchy melodier. Hans sjælfulde stemme og akustiske instrumenter er omsluttet af synths, effekter og trommemaskiner, som til sammen lyder som en indianerstamme fra fremtiden, der synger i kor under en klar stjernehimmel. Teksterne kommer fra Martin Busters egne livsbetragtninger og skaber et sikkert fundament for en stærk og sammenhængende musikalsk fortælling.

Live evner Martin Buster at give hans numre en ny dimension, her bliver den elektroniske pop singer/songwriter understøttet at elementer fra alt i mellem Rock og EDM. Og med højspændt energi og dedikation, evner Martin Buster og hans band både at smadre lydmuren og bygge den op igen.

One Nice Boi

One Nice Boi er en soloartist, der vil give folk mod til at være i deres løgne, lyster og tabuer – på trods af hvad andre tænker. Gennem ærlighed sættter han sig selv på spil og kaster skygger, som publikum kan gemme deres skam . Han kombinerer sårbarheden i den poppede falset med hip-hoppens mod og temperament. Og så synger han på engelsk, da hans budskaber rækker langt ud over Danmarks grænser.

Publikum kan forvente en energisk, dystopisk og præcis performance med et lidenskabeligt glimt i øjet, når One Nice Boi åbner op for sit hjerte, sin seksualitet og sit selvværd. På EP’en ‘Untreated’, der udkom i starten af 2023, behandler One Nice Boi tematikker man som ung, usikker mand kan have svært ved at finde hoved og hale i, såsom depression, samtykke, utroskab og druk. Hans formål er, gennem ærlighed, at aftabuisere det skamfulde.

Med stemmen som primus motor, lejlighedsvis suppeleret af Blade Runner-inspirerede elektroniske elementer og et energisk band danner rammen om One Nice Boi. Musikalsk trækkes tråde fra klubscenen, der kombinerer hip-hoppens barske kant med popmelodiernes varme og formidler et introsspektivt, melankonlsk og sensuelt univers.

ETVA

ETVA drejer blikket ind mod det, der er gemt væk. Hudløst ærligt, udfordrer og skubber hun til mennesker i en blanding af dansk, rå elektropop og sjælfuld indie.

Bag ETVA er hender, der blev voksen for tidligt. Det barn, der blev glemt. Hun bruger musikken til at skildre det usagte og åbner sig selv for at hele de åbne sår, og dele siden oplevelser med andre,

ETVA er Silje Etva Lund Nørgaard, som til dagligt bor i Århus. Musikken skildrer usagte familierelationer og ubærlige følelser. I stedet for at skrive sange om kærlighed, skriver hun om det, der ikke taless om.

“Jeg har brugt år af mit liv på at sieg, at jeg ikke er forkert, og det skriger i min krop, fordi det stadig sker. Mennesker ligger under tæppet, hænger i gardiner og jeg hader, at vi ikke bare kan sige, hvad vi mener” ETVA er den indre vrede og den lille pige, som ikke fik lov til at være barn. Hun vil ikke længere være den, som andre skubber til. DEt viser hun især på scenen, når hun udfolder de voldsomme tekster i en intens og overbevisende ærlig performance.

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg 

Facebook event