14.06.2023 Koncert

D4VD (US) [venteliste]

VENTELISTE

Døre: 19:00 / Koncertstart: 20:00

Gen Z-stjerneskuddet d4vd fusionerer R&B, alternativ pop og indierock i et hudløst ærligt univers, der har ført til millionvis af lyttere over hele verden.

18-årige d4vd har med sange som “Here With Me” og “Romantic Homicide” sunget sig vej til de globale hitlister. “Romantic Homicide”, der er indspillet på en IPhone fra søsterens skab, har med sin hudløst ærlig lyrik om hjertesorger rørt millionvis af lyttere over hele verden. Sangen ramte #34 på Billboards Hot 100 chart, blev et kæmpe TikTok-hit og ledte til musikerens signing på Darkroom/Interscope – alt sammen før han overhovedet havde færdiggjort high school.

Nu er han endelig klar til at slippe sin debut-EP Petals to Thorns, og i den forbindelse drager han på en omfattende EU- og US-tour, hvor han bl.a. rammer RUST i København.

d4vd fusionerer R&B, alternativ pop og indierock, og hans evne til at indfange store følelser i enkle melodier er fænomenal. Dette kommer senest kom til udtryk på den indierockede, melankolske “WORTHLESS”, som udkom i marts måned 2023 som forløber til den kommende EP, der lander til maj.