19.05.2023 Koncert

De Uendelige

Døre: 20:00 / Koncertstart: 21:00

Aldersgrænse: 18 år

DE UENDELIGE er eventyret om to vindbidte rock’n’rollere, som for længst havde skiftet kurs og udskiftet bøgescene og backstage-fest med fast arbejde og familieliv. Men man har heldigvis kun et standpunkt, indtil man tager sig et nyt og sjovere.

Morten “LarsRock” Amstrup og Mattias Hundebøll har levet rockdrømmene længere ud, end de fleste tør fantasere om. Med deres tidligere bands Floor is made of Lava og Rock Hard Power Spray har de turneret det meste af verden rundt, stået på de største festivalscener, ryddet forsider, haft store radiohits og udsendt utallige album.

Engang var de glødende konkurrenter på den danske rockhimmel, men stridsøksen er blevet begravet – og sammen har de en fælles drøm: at få energien, inderligheden og de store omkvæd tilbage i dansk rock.

DE UENDELIGE er skødesløs refrænrock anno 2023. Nærværende, storladent, beskidt, banalt, umiddelbart og fængende som ind i helvede. Rocksange til alle dem, der føler sig ladt i stikken af TikTok’ificeret skabelonmusik. I foråret udgiver duoen EP’en ‘Drømme & gæld’, som består af fire medrivende rocksange, indspillet live på to dage uden hverken dubs og retakes.