25.01.2023 RUST Showcases

Dear Amber + Weal + Veneer

Døre: 20:00 / Koncertstart: 21:00

Aldersgrænse: 18 år

// DEAR AMBER

Dear Amber har fundet deres helt egen vej og leverer et forfriskende nyt take på guitarrock anno 2022 og er et tydeligt bevis på, at rocken i vækstlaget af dansk musik lever i bedste velgående

Dear Amber udgav i 2021 EP’en ”Sparks Equal Fall” der modtog flere flotte anmeldelser – det samme gælder for bandets liveperformance.

Debut EP’en følges op af et nyt egenproduceret minialbum i starten af 2023 – ”Echoes Always Fade” – hvor der er skuet op for lydlandskaberne, de interessante figurer, melodier og stemninger – og ikke mindst ambitionerne for fremtiden. Førstesinglen Roadkill er ude nu på alle platforme.

// WEAL

Efter debutalbummet ’Calm’ fra 2021, der introduc- erede danske Weal på den alternative rockscene, især i kraft af støjende numre som Night Drive og new York Noise, der hurtigt fandt vej til P6 og en begejstret Carsten Holm, og banede vej til en række internationale Spotify playlister med flot omtale til følge i både Danmark, Tyskland, England, Italien og USA.

Med guitarerne i front, dyrker Weal det dystre, det sarte, det støjende og stemningsfulde. Det er skandi- navisk noise noir, og der trækkes tydelige tråde til post-rock kæmper som Mogwai og Mono. Men de gør det på deres egen måde, og er lige nu albu- maktuelle med albummet ’Undivided’, der udkom i efteråret 2022. Et album, hvor især de instrumentale og eksperimenterende kompositioner får frit løb.

// VENEER

Hvis popikonet Harry Styles og den hårdtslående rock-duo Royal Blood mødtes i et øvelokale i Valby, ville Veneer være resultatet af dette musikalske sammenstød; mødet mellem den moderne rocks guitartunge riffs og poppens fokus på catchy toplines.

Live bringer Veneer et overskud af energi og musisk kunnen, der springer ud over scenekanten, og sikrer at selv dem der står bagerst i publikumsrækken kan mærke bandets tilstedeværelse.