14.10.2022 Koncert + Natklub

EASY RIDE: Psykedelisk fest med The Sonic Dawn, DJs og dansegulv hele natten

Døre: 20:00 / Koncertstart: 21:00

Aldersgrænse: 18 år

EASY RIDE præsenterer: En fuldfed fest med psykedelisk liveband, vinyl DJs og dansegulv hele natten.

// THE SONIC DAWN (DK)
Aftenens hovednavn, The Sonic Dawn, er lyden af vind i håret og åben landevej. Trioens bevidsthedsudvidende rock ’n’ roll har hypnotiseret livefans ved hundredevis af shows over hele Europa. Ofte forvandler koncerterne sig til deciderede danse freak-outs. Denne særlige aften på RUST får bandet selskab af den stockholmske orgel-guru, Errka Petersson. Forvent en højspændt liveoplevelse med et psykedelisk band i verdensklasse.

// DJ CHRISTIAN D’OR (DK)
På byens natklubber er Christian d’Or kendt som ceremoniens mester. Der er næppe et dansegulv i hele København, han ikke har fået til at svede. Christian starter festen med et DJ-sæt af nøje udvalgte psykedeliske perler med et beat du ikke kan stå stille til.

// DJ MÅNS MÅNSSON (SE)
Som aftenens DJ-hovednavn præsenterer vi den bedste af de bedste: Legendariske Måns Månsson fra Stockholm! Måns spiller en blanding af superb 60’er syre og garagerock så rå som et knæ mod asfalten. All killers, no fillers. Så vær klar til en multifarvet eksplosion på dansegulvet!

// DJ HALLIS PLACEBO (SE)
For første gang i København præsenterer vi Hallis Placebo fra Malmø. Denne spændende deejayne spiller global disco & funk fra 60’erne og fremefter. Det bliver en tropisk, upbeat og glædesfyldt oplevelse når hun tager os jorden rundt i ét DJ-sæt!

Facebook event