21.10.2023 Koncert

ELBA

Døre: 19:30 / Koncertstart: 20:30

Aldersgrænse: 18 år

Det anmelderroste popstjerneskud gæster RUST med sit velomtalte debutalbum, skabt i samarbejde med producer Søren Buhl Lassen (Blaue Blume) og sangskriver Asger Nordtorp Pedersen (Guldimund).

ELBA er catchy og kontrastfyldt indiepop med en stærk vokal og personlige tekster i centrum. Det er både sårbart og inderligt, energisk og festligt. Bag ELBA står Ellen Bathum – en dygtig vokalist og musikalsk håndværker, der gerne tager personlige og svære emner op i sit fængende tekstunivers.

ELBA er aktuel med debutalbummet ‘Teardrops & Blind Spots’, der allerede har opnået stor opmærksomhed – bl.a. fra P3’s Ena Cosovic, der har kaldt det “et fuldstændig fantastisk album”. Udover airplay og omtale på P3, er sangene fra det nye album blevet spillet på P4 og P6 BEAT, og Spotify har tilføjet flere af ELBAs sange til prominente playlister som ’New Music Friday Denmark’, ‘Equal Danmark’ og ’Nye Danske Hits’.

Allerede i sine første år har ELBA markeret sig som en overbevisende og medrivende live performer med flere anmelderroste koncerter bag sig. I 2019 lukkede hun Countdown-scenen på Roskilde Festival til både publikum og anmeldernes begejstring. Derudover har hun spillet prominente festivaler som bl.a. SPOT Festival, Alive Festival og Copenhagen Pride – og i 2022 modtog hun 5 stjerner fra GAFFA for sin optræden på Parasol Festival.