26.04.2023 Koncert

EVIGBY RELEASEKONCERT

Døre: 19:00 / Koncertstart: 20:00

Aldersgrænse: 18 år

Et moderne og teatralsk rapeventyr fortalt gennem dansksproget hiphop og manga.

Evigby leverer en storslået teatralsk rapkoncert med fuldt liveband, der inviterer publikum på en rejse gennem et omfattende fantasiunivers – til den uendelige dystopiske sci-fi metropol, der er “Evigby”. En række absurde fantasifostre taler gennem den anonyme rapper med de mange stemmer. Mens musikken følger fortællingen, indhyllet i reklamer, bureaukrati, bots og clickbait.

Evigbys musik er inspireret af amerikansk hiphop -herunder navne som Kanye West og Kendrick Lamar. Lyrikken bevæger sig mellem moderne popmelodier og cypher-lignende rapflows – altid med fortællingen for øje, bundet sammen af Evigbys live orkester. Et band, der rutineret omfortolker Evigbys ellers tunge elektroniske sample-orienterede hiphop beats til spændende levende livelyd.

Evigbys kommende debutalbum ‘John Tonic & Metalhjertet’ fortæller historien om den barnlige lømmel John Tonic, der møder den voksne og iskolde gangster; Byggemand Job. Evigby har altid fortællingen i fokus, og den opmærksomme lytter vil kunne genkende de forskellige karakterers stemmer, livsfilosofier og oplevelser i lyrikken, der er skrevet som dialoger og monologer fra karakterernes synspunkt i det fiktive univers.