24.02.2023 Koncert

F L E M M I N G + FRODE

Døre: 20:00 / Koncertstart: 21:00

Aldersgrænse: 18 år

// F L E M M I N G
F L E M M I N G er alternativ dansk hiphop med et tekstunivers, der kredser om følelsesmæssige aspekter af tilværelsen. Han har i mange år fungeret som fast bestanddel af den danske hiphopundergrund og har siden 2010 beskæftiget sig med poesi og spoken word. Tilgangen til det danske sprog har F L E M M I N G overført til sin musik og derved skabt sig sin egen plads i dansk hiphop.

Musikeren har netop udgivet albummet ‘vågner med solskin’, hvor betragtninger og eftertanke møder hverdagsliv, dagdrømme og sårbare ståsteder i en kærlighedsrelation. Sammen med produceren Akton har F L E M M I N G skabt femten skæringer i et unikt univers, der på både gennemført og krøllet vis blander hiphop og jazz med poesi. Albummet gæstes desuden af SULKA, KÅ og Fjernstyret.

// Frode
Den aarhusianske spirende kunstner Frode udgav i foråret 2022 EP’en ‘PERFÆGTE’, som blev taget imod med kyshånd. Lyden er overordnet hiphop-baseret med et stort fokus på musikalitet og instrumentalisme, men i sangene skinner også interessante jazz- og soul-harmonier igennem, som bæres af trommegrooves, blæserinstrumenter og percussion. Sammen giver dette plads til udfoldning af forskellige lyriske stilarter og stemninger. EP’en fortæller om Frodes personlig udvikling samt hans tanker om til intimitet, mentalt helbred og medmenneskelighed.

Facebook event