17.09.2022 Koncert

Falderebet

Falderebet

Døre: 20:00 / Koncertstart: 21:00

Aldersgrænse: 18 år

Lyden er stor og flot, med guitaren som bærende instrument hen over en sikker bund af bas og trommer – stensikkert spillet med schwung og nerve. Forsanger Bo Bech Arvin har et sikkert øre og sans for sproglige finurligheder. Teksterne er uden undtagelse gennemarbejdede og intelligente, afsunget fra usikker grund med tvivlen og melankolien som makkere. Sådan skrev Klaus Lynggaard i Weekendavisen i 2020 om Falderebets debutalbum, der blev overordentligt vel modtaget af anmelderne over en bred kam.

Nu er Falderebet klar med 2’eren, der er væsentligt mere dynamisk og varieret end debuten. Jakob Lund er fortsat på bas, sanger og sangskriver Bo Bech Arvin står stadig i front med sit personlige tekstunivers på dansk, der kredser om de eksistentielle kriser, udfordringer og 1. verdens problemer, der med jævne mellemrum rammer det privilegerede menneske i velfærdssamfundet.

Med et potent og insisterende udtryk, tager musikken fortsat udgangspunkt i ’støjpop’, men siden debuten har der
været et par essentielle udskiftninger i besætningen, der har haft stor betydning for den retning som albummet har taget. Henrik Berger (Mike Tramp, Little Fish) er kommet med på guitar og Anders Ramhede (Magtens Korridorer) på trommer, og de to garvede musikere har begge sat deres store personlige aftryk på bandet og ikke mindst på det nye album – såvel i sangskrivningen, som i musikken. ’En dans på Roser’ udgør således et mere alsidigt og nuanceret billede af Falderebet anno 2022.

Facebook event