02.05.2023 Koncert

FALLULAH RELEASEPARTY

Døre: 18:00 /

Aldersgrænse: 18 år

I anledning af, at Fallulah udgiver sit album ‘Celeste’ d. 2. maj, inviterer hun til releasefest med minikoncert og live-interview på RUST.

I billetprisen får du både en signeret vinyl, en minikoncert, et live-interview med Nana Jacobi som moderator – og så er du selvfølgelig med til at fejre selve udgivelsen.

Med fuld kontrol over både sangskrivningen, produktionen og udgivelsesprocessen, demonstrerer Fallulahs nye album, at hun både tør gå i kamp og omfavne sin sårbarhed.

”Celeste er en invitation – her kan vi være sammen på et svedigt dansegulv i New York kl. 3 om natten, på en technicolor-jazzklub i fremtiden, i et svævende himmelrum med faldne engle og tindrende stjerner, i refleksionernes stille efterklang”, fortæller Fallulah.

Celeste er et frit, nytænkende pop-værk, der syr genrer sammen i uventede kollektioner – fra storslåede 70’er musical-klingende kor, jazzede trompetsoloer, kraftfulde beats og legesyge vokaler. Hver sang overrasker med sit eget udtryk i den verden, albummet skaber.

Albummet kan desuden købes digitalt via Fallulahs Patreon-site, på Bandcamp eller iTunes. Albummet udkommer ikke på streamingtjenesterne.