18.11.2022 Koncert

Gems Showcase: Mia Berg (NO) + Døssi (NO)

Døre: 20:00 / Koncertstart: 21:00

Aldersgrænse: 18 år

// MIA BERG

Den Oslo-baserede sangskriver og artist med rødder i Bergen debuterede i 2018 med singlen “Hurry” og slap året efter debut-EP’en ‘Intro’, som blev velmodtaget i ind- og udland. Siden har Mia Bergs lydunivers taget en stilistisk drejning og kredser nu om længselsfulde, store følelser rammet ind i indierockede toner med inspirationskilder som Phoebe Bridgers, Adrianne Lenker, Lucy Dacus og Soccer Mommy.

Mia Berg skulle i 2020 have spillet på den aflyste SPOT Festival, og gæstede senest Danmark i foråret, da hun med succes varmede et tætpakket publikum op på Ideal Bar, inden Orla Gartland indtog scenen.

Når hun genbesøger Danmark i november, bliver det med det nyligt udgivne debutalbum ‘Sleepwalkers At Noon’, hvorfra flere af sangene bl.a. har kørt i rotation på P3 NRK i hjemlandet Norge.

// DØSSI

Bergenbaserede døssi er sammen med Mia Berg et af Norges helt store indiehåb. Med sine melankolske tekster og unikke vokal, inviterer hun lytteren ind i et univers af svævende guitarer og drømmende synths. I foråret 2021 udgav døsse sin roste debut-EP ‘bluebirds’, og et halvt år efter stod hun på Nordens største branchefestival, by:Larm, hvor hun modtag varm feedback fra både presse og lyttere.

P3 NRK har i år fremhævet døssi som en artist, man skal holde øje med, og i kølevandet på dette tog døssi hul på et længere singleforløb, der senere munder ud i et længeventet debutalbum.

Er du vild med Joni Mitchell, Lucy Rose og Sufjan Stevens, vil du helt sikkert elske døssi.

Facebook event