31.01.2024 Koncert

RUST 34 år: Gents [få billetter]

Døre: 19:30 / Koncertstart: 20:30

Aldersgrænse: 18 år

“At spille koncerter har altid været en del af vores dna og det er virkelig her vi finder meningen med det hele. Især når folk kan danse og svede sammen!” – Theis Vesterløkke fra GENTS

Siden debut-EP’en Embrace the Future fra 2015, har den københavnske duo GENTS – med crooner Niels Fejrskov Juhl i front – vundet hjerterne på fans over hele kloden. Flankeret af soft synth-aficionado Theis Vesterløkke har de to selverklærede spa poppere været på en rejse fra hovedstadens support slots til i dag at have alt fra Roskilde Festival og headlinere på Store Vega og SPOT Festival på samvittigheden.

CV’et rummer desuden udsolgte koncerter i bl.a. Paris og Berlin samt talrige turnéer i både Europa og Rusland, ligesom de også har været et smut forbi internationale festivaler som Iceland Airwaves, By:Larm og Reeperbahn. Dette har efterhånden gjort GENTS til et garvet live act, der kan spille alt fra store, scenografisk stringente shows til tvivlsomme barer i europæiske sovebyer – altid med samme GENTS’ske intensitet og showmanship i højsædet.

På udgivelsesfronten har GENTS sluppet de to albums About Time (2017) og Human Connection (2019), der begge har kastet store roser af sig og samtidigt gjort dem til fast inventar i den danske og internationale musikpresse med bl.a. iByen-forsider, anmeldelser i fx The Line of Best Fit og rotationer på DR P3.