25.08.2023 RUST Showcases

GIDDY GOYE + MARTIN BUSTER + ELKADMIRI

Døre: 19:30 / Koncertstart: 20:30

Aldersgrænse: 18 år

Martin Buster
I maj 2022 vandt Martin Buster titlen som Årets Nordjyske Sangskriver. Samme år optrådte han på Egmont Festivalen, Tall Ship Races og som support for Queen Machine i Skovdalen. Musikken er intim og kredser om et dybt tekstunivers med catchy melodier.

Teksterne kommer fra Martin Busters egne livsbetragtninger og skaber et sikkert fundament for en stærk og sammenhængende musikalsk fortælling. Med højspændt energi og dedikation evner Martin Buster og hans band både at smadre lydmuren og bygge den op igen.

Senere i år udgiver Martin Buster første single fra sin kommende debut-EP, der er skabt i fællesskab med folk fra både Danmark, Sverige og Tyskland. Musikken er desuden produceret i samarbejde med Helge Preuss, der har arbejdet med kunstnere som Lewis Capaldi og Twenty One Pilots.

giddy goye
giddy goyes energi er hæmningsløs og fjollet – samtidig med, at der er plads til sensualitet og inderlighed. Med sin dragende stemme og kække tekster om kærlighed til piger og drenge, hede drømme om natten og opvæksten i Vestjylland, tager unge giddy goye dig med ind i et lydunivers af energiske og storladne pop-produktioner, du får svært ved at stå stille til.

På kun halvandet år har kunstneren allerede formået at spille over 20 koncerter heriblandt
SPOT 2022, support for Undertekst på Train og for Ameli Dot på HeadQuarters i Aarhus og VEGA i København. Derudover spillede hun som en del af ESNS’ ekstraprogram i Holland tilbage i
januar og har for nyligt spillet udsolgt Hotel Cecil til Royalties Showcase.

giddy goye udgav debutsinglen “LOVERBOY” i september 2022 igennem det københavnske
indie-label 100blaa, som blev rost af både Bands Of Tomorrow og GAFFA. I 2024 udgiver hun sin debut-EP.

Elkadmiri
Elkadmiri møder publikum i et opløftende mylder af tabuer og hooks med plads til både dans og gråd. Hendes dansksprogede tekster hopper ind og ud af observationer og tanker om hverdagens forudsigelighed og den følelse af fortvivlelse og utilstrækkelighed, Elkadmiri oplever blandt næsten alle omkring sig.

Musikken er let og legende – og bevæger sig i et spændingsfeltet mellem eksperimenterende hiphop og R&B, der som varm sommerluft indrammer Elkadmiris insisterende nærvær og attitude.