22.02.2023 Koncert

Gr8scott

Døre: 20:00 / Koncertstart: 21:00

Et alternativt pop-univers, der summer af retro-futuristiske toner, hvor klassiske disco- og soul-dyder fletter fingre med upoleret umiddelbarhed og garage-rockens skramlen. Og når man tror, man har regnet den ud, skifter GR8SCOTT kurs: ”Jeg gider ikke lave det samme to gange. Det er altid fedest, at forvente noget og så få noget helt andet.”

Det er modsætninger som disse, der, sammen med finurlige og skæve twist, kendetegner GR8SCOTT og gør ham til et af de mest spændende nye navne på den danske musikscene. Da Elias Nielsen var 16 år gammel, tog han turen fra trygge og vante rammer i det sydsjællandske til metropolen, London. Det blev en dannelsesrejse, hvor tavlen blev hvisket ren, og Elias for alvor fandt sig selv – som det unge, kreative og visuelt tænkende menneske og kunstner, han er.

Musikken har han med sig fra barnsben. Klaveret har han mestret siden han var syv, men når han i dag sætter sig bag knapperne i hjemmestudiet, lader han fingrene bevæge sig rundt på gamle keyboards – ikke de klassiske, dyre maskiner, men bl.a. på sin oldefars aflagte synth-orgel. I GR8SCOTT’s lydbillede er det viben – og ikke instrumentets kvalitet – der skaber sangene.

Den unge musiker har bl.a. spillet SPOT Festival, hittet på P4 og P3 og været udpeget af GAFFA som en artist, man skal holde øje med.