27.01.2023 Koncert

Hollow Hour + Être

Døre: 20:00 / Koncertstart: 20:30

Aldersgrænse: 18 år

// HOLLOW HOUR

Hvad kan forventes til en koncert med HOLLOW HOUR? Altså udover progressive grooves, rumklangsfyldt guitar, melodisk bas og en klar stemme? Hvad med en eksplosiv stråle af aggressive metalguitarriffs, skæve rytmer, buldrende basguitar og kraftfuld rock-vokal som prikken over i’et.

Når det handler om at vække følelser gennem musikken, lægger HOLLOW HOUR alt deres hjerteblod i instrumenterne og skaber en bragende stemning, du sent vil glemme. Tag venner og familie med under armen og træd ind til en intensiv forestilling med masser af indlevelse fra musikerne på scenekanten. Stemmen er smurt, bassen tunet og fingerspillet er varmt. Kom med, når HOLLOW HOUR inviterer til en atmosfærisk koncert.

// ÊTRE

ÊTRE udforsker det progressive metalunivers med personlige fortællinger og
betragtninger om det at være menneske, om mentalt helbred og vejen ud af mørket.

Lytteren tages med på en rejse gennem ømhed, frustration, mørke, eksistentielle overvejelser og episke selvudviklingssejrer, som akkompagneres af smukke synthesizere, halsbrækkende grooves og pompøse og storladne momenter.

Et gennemgående aspekt i ÊTREs lyd er vokalens nærmest klassiske harmonier og klangflader. Dette tilføjer et komplekst og melodisk element til det ellers kaotiske og hårdtslående udtryk. Lytteren tages i hånden og drages med på en intens og smuk rejse gennem ÊTREs univers – og må forvente at blive udfordret på vejen.

Facebook event