04.11.2022 Koncert

IVER

Døre: 20:00 / Koncertstart: 21:00

Aldersgrænse: 18 år

Danmarks nye alternative pophåb og multiinstrumentalist IVER er fløjet straight outta Avedøre til finalen i KarriereKanonen, videre mod de danske hitlister og livescener.

Han skriver ekstrovert musik om sit introverte følelsesliv. Musik, som emmer af sårbarhed og selvtillid. IVER har meget på hjerte, hvilket kommer til udtryk i hans ærlige tekster, der sammen med de udtryksfulde produktioner trænger ind under huden på lytteren.

Sangene er en collage af IVERs minder og følelser – en slags musikalsk dagbog. Artisten har fundet sin helt egen måde at sætte ord på et forstadsliv, der med et fremadstormende lydbillede føles alt andet end trivielt.

Drømmen er at kunne skabe et tabufrit rum, hvor der gøres op med fordomme om, at drenge ikke græder. IVER vil gerne give en kæmpe fuckfinger til hvad end, der presser sig på – men samtidig holde en kæmpe fest. Hvis ikke for alle andre, så for sig selv.

IVERs første single ”Vildmand” landede 24. september og røg direkte i rotation på P3. Tidligere samme måned debuterede han med et nedbarberet men sprængfarligt show på SPOT Festival – og det bliver kun vildere endnu. Glæd dig til at opleve IVER.

Facebook event