24.03.2023 Koncert

Jeona + support: AKA NEEVA [få billetter]

Døre: 19:00 / Koncertstart: 20:00

Aldersgrænse: 18 år

Med en ærlig vokal og legende tilgang til musikken skinner danske JEONA igennem som en artist med noget på hjertet.

JEONA, som er Jonas Halager Søgaards alias, har været en del af den danske musikscene siden de unge teenageår. Med et tidligere soloprojekt blev han signet på Warner Music Danmark, hvor han havde stor radio- og streamingsucces med en håndfuld iørefaldende popmelodier. I 2020 lagde Jonas låg på JOHS-projektet og udgav første single med JEONA – en ny musikalsk retning, der kredser om den personlige proces ved at tage ejerskab på musikken. Med JEONA står han på egne ben og udfordrer den danske musikscene med sine dynamiske produktioner og bløde, dybtfølte vokal.

JEONA har netop udgivet sin anden EP ‘Kiss & Crash’, der emmer af sjælfuld soul-pop fusioneret med et up-beat skandinavisk lydbillede. JEONA har bl.a. kunnet høres på P3 med singlen “Turkish Delight”.

// Aka Neeva

Aka Neeva inviterer ind i et drømmende og sanseligt popunivers, hvor både menneskets grimme, skrøbelige og smukke tanker bliver mødt. Med sin dragende vokal og ærlige lyrik har Aka Neeva følelserne udenpå tøjet – præcis hvor de bør være.

Der går ikke længe før den 25-årige Aka Neeva udgiver sin første EP, men indtil da, kan I opleve hende på aftenen som support for JEONA.