29.11.2023 RUST Showcases

JJONAS + BLÅLYN + SAN FABIAN

Døre: 19:30 / Koncertstart: 20:30

Aldersgrænse: 18 år

JJONAS

Jjonas tager RUST i hånden, og følger os alle sammen væk fra det kendte og imod det ukendte.

Jjonas bringer ligefremme tekster om at leve gennem forandringer. Det er simpel-sød musik – i konkret og overført betydning – om at drømme, om at sanse, om at rejse og om at fortabe sig i eftertænksomhedens eskapisme for at vende tilbage fra den igen.

Teksterne irammesættes af et levende firemandsorkester, som langsomt og søgende undergroover melodiske og vibrato-skrøbelige guitartemaer i et støvet semi-ambient lydbillede.

BLÅLYN
Blålyn prøver ikke at være seje – for det er de ikke og bliver det aldrig. Her er der ingen påtaget lommepoesi, skarptklippet hår eller hurtige briller.
Blålyns musik er til dem, der ikke kom med på gæstelisten og endte sidst i køen til klassefesten.

Musikken er energisk, og teksterne er forunderligt banale. Lyden er farverig, finurlig og klinger af en dansk rom-com fra årtusindeskiftet. Sproget er dansk, og bandet skriver popsange om livet sidst i 20’erne, der er fyldt med breakups, drukture og frygten for endelig at blive voksen.

Blålyn er en gendannet kvartet bestående af medlemmer, der efter 8 års pause sammen har genfundet hinandens venskab og glæden ved musikken.
Alle medlemmerne er vidt forskellige: En er urmager, en anden er musiklærer, en tredje er bankmand, og en fjerde går med breve for kommunen. Sammen danner de en enhed, man ikke skal stå i vejen for.

SAN FABIAN

Thai-danske San Fabian åbner op for hele følelsesspektret gennem et nyt navn, nyt
lydunivers og en helt anden mentalitet. San Fabian indviede efteråret med et
splinternyt pop-rock nummer Infrared, som udkom i september. Det er et
nummer, som fortæller om den thai-danske artists ønske om at kunne finde
rundt i sit kaotiske headspace.

Det stopper dog ikke her. San Fabian er klar med endnu en ny udgivelse. I Control bevidner man San Fabians angstfyldte frygt for at sænke sine parader og overgive sig selv 100 procent til sin nyfundne kærlighed og de uforudsigelige drejninger det kan tage. Artistens besættelse af at
have kontrol over hvert aspekt af sit liv bliver nemlig udfordret af kærlighedens evne
til at kaste én ud i en følelsesmæssig rutsjebane – på godt og ondt. Control udkommer d. 3. november.