19.01.2023 RUST Showcases

johan.sylvest + Hurtig Spade + Tall Puppy + Vinnie Orlando

Døre: 20:00 / Koncertstart: 21:00

Aldersgrænse: 18 år

// HURTIG SPADE
Hurtig Spade stjæler din durum på vej hjem fra byen. Kunstnernavnet lever op til de hurtige punk- og grime-inspirerede beats, med hårdtslående, flabede og psykisk ustabile tekster, som sætter dagsordenen i Hurtig Spades univers. Energiniveauet skrues op på 11 når Hurtig Spade spytter sine fandenivoldske dobbelttempo-rim. Spadens sceneperformance er eksplosiv og inviterer publikum til en stor massepsykose.

Hurtig Spade er rapmusikkens svar på Dan Turell, hvis Dan Turel var afhængig af crystal meth og dubstep. Musikken opstår oftest i samarbejde med den trofaste og altid skarpe Mikkel Lønskov, i deres ikoniske studie i Sydhavnens industrielle afkroge.

// VINNIE ORLANDO
Vinnie Orlando surfer gennem livet i Københavns gader og lever i momentet – fri for bekymringer. Han taler gennem sin gadepoesi og flabede punchlines til et ungt publikum, fortæller om livet i København og vekslingen mellem festernes storhedsvanvid og morgendagens melankolske konsekvens.

Vinnie Orlandos sceneperfomance er energisk og medrivende. Publikum tages i hånden gennem en dag i Vinnie Orlandos kaotiske liv som ung i byen. Vinnie Orlando er en uafhængig kunstner, som arbejder med forskellige producere for hele tiden at udforske sit lydunivers. Han er i samarbejde med producerne Oliver Vinamata, Christoffer Kenter, Christian Hørby og Ernst Maibøll.

// TALL PUPPY
Højenergisk melodisk rap bundet ind i avancerede flowschemes med uforudsigelige tekster og høj produktionsværdi. Tall Puppy er på ingen måde genrebundet og skøjter udforskende forbi dig og dine forventninger. Musikken er professionelt produceret og skrevet med et henblik på batshit liveshows.

// JOHAN.SYLVEST
Har 00’erne ringet? Nej det er bare Johan, der har nostalgitrip og vil have dansk rap til at være ligesom Freestyler fra Boomfunk MCs. Med en karisma som Karen Blixen og sexappeal som Craig David laver johan.sylvest det vådeste show til dig og dine kompagnoner. Du kan forvente Drum&Bass, UK-Garage, følsomhed etc.

På en bølge af drum&bass og 2-step beats, surfer johan.sylvest i et flugtforsøg fra tidens præstationskultur, han selv er en del af. Det ser ud til alle dine venner laver noget fedt. Fuck hvor fedt for dem. Stress i kroppen der skal rystes ud. Frygt for kvartvejskrise. Med johan.sylvest kan du danse din ensomhed i møde med 180km/t.