25.10.2023 RUST Showcases

johan.sylvest + Spir

Døre: 19:30 / Koncertstart: 20:30

Aldersgrænse: 18 år

JOHAN.SYLVEST
Med musik, som P3-programmet Vidundergrunden har kaldt ”Organisk DK Garage”, rider johan.sylvest på en bølge af 2-step beats og drum&bass. Hans musik er et flugtforsøg fra tidens præstationskultur, som han selv er en del af. Absurde tekster med en følsom og ærlig levering på energiske danserytmer trækker dig ind i en nostalgisk feberdrøm, der egentlig er meget fed.

At opleve johan.sylvest giver associationer til årtusindskiftet (Y2K!) – en periode, som johan.sylvest generelt er meget inspireret af i både lyd og æstetik. På scenen er johan.sylvest en komet af energi – en selvsikkerhed, som han har opbygget gennem en mangeårig erfaring med at spille live. Hans set foregår i højt tempo med opbakning fra hans faste DJ og co-producer Camelback.

Spir

En hiphop duo formet i København af kunstnerne Emillionaire (Emil Pamperin, 21) & Sylvester (Sylvester Pallesen, 21).De udgav i 2020 deres første single “Kortene Er Lagt” efterfulgt af et album med samme navn.

Efter udgivelsen af deres første album har drengene arbejdet videre med nye ideer og trukket deres musik i forskellige retninger.
Kun et par singler er blevet udgivet siden 2021, men drengene bobler snart over af nye numre, og inden længe er de klar til at dele dem.