25.04.2024 Koncert

Johanne: Releasekoncert og artist-talk om infertilitet

Døre: 19:30 / Koncertstart: 20:30

Aldersgrænse: 18 år

Sanger, sangskriver og musiker Johanne startede i 2023 et musikalsk projekt om infertilitet. Hudløst ærligt giver hun tabubelagte emner som infertilitet og fertilitetsbehandling et musikalsk sprog og en kunstnerisk stemme. Fredag d. 26. april 2024, under ’National infertility awarenessweek’, udgiver hun EP’en og bogen ’Venter’. Det samlede værk indeholder sange, Johanne skrev da hun var i fertilitetsbehandling, samt digte og erindringer fra hendes tid i fertilitetsbehandling. Det er denne EP- og bog-udgivelse, som kan oplevelse på RUST dagen før den egentlig udgivelse.

I 2023 debuterede Johanne med singlerne ‘Alt For Dig’ og ‘Vejret Skifter’ og satte fokus på det følelsesland, der er involveret for de mange, der kæmper med infertilitet. Hun gæstede b.la. ‘Go aften Live’ og ‘P1 Kulturen’ og HunSolo kårede hendes live musikvideo, som månedens musikvideo i november 2023.

Johannes mission er at spejle og anerkende andre, der kæmper den kamp, Johanne selv kæmpede, da hun i en årrække forsøgte at blive gravid. I dag er hun blevet mor, og nu håber hun, at hendes musik kan give andre det, hun selv manglede.