21.03.2024 RUST Showcases

RUST Showcases: Kata.pult + Kasper Krabbe + Nima

Døre: 00:00 / Koncertstart: 20:30

Aldersgrænse: 18 år

Kata.pult

Kata.pult er et engelsk- og dansksproget band bestående af sangskriver og komponist Katarina Bertram, der sammen med Sigrid Kjær, Kasper Schwartz og Thomas Raahauge Andersen leverer fløjlsblød, følsom og sjælfuld dreampop med RnB og elektroniske elementer. 

Bandet debuterede i 2023, hvor de i december også udgav deres første single ‘Find My Sight’. Bandet har hidtil spillet intime koncerter. Bandets lyriske repertoire er direkte og livsfilosofisk med budskaber om kærlighed, at miste nogen man elsker og om at finde sig selv og finde et åndehul af ro i kaos.

Kasper Krabbe

Jeg ønsker at skabe musik, der bringer folk sammen, og som samtidig får dem til at danse”, udtaler Krabbe om sin nye musikstil. ”At eksperimentere med lyde og

melodier, der sætter gang i følelser, har været en utrolig inspirerende rejse for mig”.

Efter seks år med at bidrage til musikscenen som en del af bandet “Sons Of The Dragon” træder Kasper Krabbe nu ind i rampelyset som solokunstner og inviterer lytterne ind i sin verden af energifyldt popmusik. Hans musik er en symbiose af opløftende toner og dansabel rytme, der skaber en følelse af begejstring og livsglæde.

Krabbes musik udspringer af hans egen fortolkning af mødet mellem mennesker. Han fortæller historier gennem musikken, der fanger øjeblikkets intensitet og den særlige forbindelse mellem individer. Med en lyd, der både trækker tråde til 00’er og 80’erne, tilbyder Kasper Krabbe en frisk og moderne fortolkning af de nostalgiske toner.

Nima

En blæsergruppe, der hader lyden af blæsere, gennemtænkte indieproduktioner og en alsidig

tenorstemme blandes med intime og samfundsnærværende tekster, når Nima udfordrer intensitets-muligheder fra scenekanten. Det københavnske indieband trækker på erfaringer fra Dusin, Artifact Collective og Mørkeblødt og drager inspiration fra den globale indiescene og den danske popkunst.

Med debutalbummet “Pacemaker” fra 2021 markerede Nima sig i den danske presse, hvor bandet blev kaldt “en kærkommen omgang hjertemassage til den danske musikscene” af Gaffa, der beskrev albummet som “et mere modent, mere velproduceret og langt mere fængende, end hvad en debutplade burde kunne stå på mål for.”

Uden at miste fodfæstet i den iørefaldende rock genaktualiseres Nima nu med ny musik og et mere legende, poppet og dansk udtryk (First Flush, Joyce og Tobias Rahim) end debutalbummets engelske indierockhymner. Nimas særlige blanding af elektroniske beats og akustiske optagelser skaber et rum for eftertænksomhed, dans og katarsis, hvor både glæde og frustrationer kan skriges eller hviskes ud over den pulserende musik. Med de nye sange sætter Nima fokus på mental trivsel, arbejde med barndomstraumer, det unge liv og frustrationerne med iværksætteridealet og det moderne livs hastighed.