11.10.2023 RUST Showcases

KATTEGAT + NIMA REZAI

Døre: 19:30 / Koncertstart: 20:30

Aldersgrænse: 18 år

KATTEGAT

KATTEGAT er en aarhusiansk indiepopduo bestående af Tobias Svensson og Niklas Lillelund. Med maleriske tekster, funklende synths og energiske guitarriffs, skaber de to drenge relaterbare og autentiske sange med fortællinger fra livet i 20’erne.

KATTEGAT-navnet er en hyldest til duoens hjemstavn, livet ved vandet og det Aarhusianske surf-miljø, de begge er opvokset i.

I samarbejde med producere og sangskrivere fra hhv. Medley Studios og The Bank, er drengene fra KATTEGAT endelig klar til at dele deres lyd med verden.

Nima Rezai

EP-aktuelle Nima Rezai er en alternativ, selvstændig hiphop-musiker, der med sin rå og autentiske rapstil allerede nu har etableret sin plads som livemusiker på den danske musikscene. Med et moderne perspektiv behandler den selverklærede poet både sine personlige fortællinger fra fortiden, samfundsproblemer og eksistentielle spørgsmål.

I maj udgav Nima Rezai sin debut EP ’Rezi Rez’, og han har siden optrådt på hhv. Skråen i Aalborg, Volume Village i Aarhus og i Pumpehuset i København.