13.10.2022 RUST Showcases

KODI + SIMEÔN + Grand Danois

Døre: 20:00 / Koncertstart: 21:00

Aldersgrænse: 18 år

// KODI
De aarhusianske tvillingebrødre Frederik og William Locht begyndte i 2017 – med base i deres forældres kælder – at eksperimentere med lyrik og musik. Efter udforskning af forskellige udtryk, fandt de frem til deres lyd, og i starten af 2022 kunne de endelig udgive deres første single.

KODI er indbegrebet af et turbulent ungdomsliv, hvor følelserne sidder uden på tøjet og man skal lære at stå ved sig selv. Det er fortællinger om ung kærlighed, som starter og slutter brat som og hovedløse handlingers konsekvenser.

// SIMEÔN
27-årige SIMEÔNs daglige opgør med dæmonerne, kommer tydeligt til udtryk i musikken. Lyden er rå, tung, ærlig og lugter af revolution. SIMEÔNs stemme, tekster og energi er et direkte produkt af livets spil og de mange snydekoder, han kender til – om end han er på en mere lovlydig vej i dag, end han tidligere i livet har været.

I en kombination af hårdtslående produktioner fra Lasse Joen Sørensen og Simon Dyrberg von Spreckelsen (Benjamin Hav, Emil Kruse) og energifyldte og opløftende elektroniske beats, møder man både den pessimistiske og optimistiske side af livet.

// Grand Danois
Suspekt og den nye UK drill-genre er store inspirationskilder for den unge rapper Grand Danois, der også trækker på genre som R&B og house.

Med på scenen har han sin trofaste producer, Oliver Joseph, der de seneste fem år har udviklet en inspirerende forståelse for musik og skaber beats af både høj intensitet og med og fede flows. Når Grand Danois og Oliver Joseph går i studiet sammen, sker der noget helt specielt. Sammen har de skabt et helt lydunivers.

Facebook event