08.03.2024 Koncert

KØN Koncert: Alberte + Martha Elisabeth + Laura4evigt

Døre: 00:00 / Koncertstart: 20:30

Aldersgrænse: 18 år

KØN Koncert – en hyldest til kvinder 

På RUST markerer vi kvindernes internationale kampdag med en koncertaften ud over det sædvanlige. Vi hylder og ærer kvindekønnet og alt, hvad det er. Vi ønsker at deltage aktivt i kampen om at styrke kvinder i musikbranchen alle dage, hele året rundt, ikke kun den 8. marts. 

I dagens anledning præsenterer vi 2 dygtige artister, som heldigvis gerne vil markere dagen sammen med os og jer.  

Vi ses d. 8. marts!

Alberte

Alberte skinner igennem med sine sårbare tekster omkring lykkelig og ulykkelig kærlighed, som hun med sin karakteristiske vokal får ud over scenekanten. Hendes tekstunivers er ukompliceret og ærligt. Hun lader sig inspirere af sangere som Emelie Hollow og Nick Wilson, og er derfor i det mere følelsesladede lydunivers med vokalen i fokus, og hvor det kan mærkes. Alberte har endnu ikke udgivet noget musik på diverse streamingtjenester, men det er noget hun ser ske inden længe.

Laura4evigt

Laura4evigt er lyden af mørke klubber i 00’erne og moderne, elektronisk pop. 24-årige Laura Kjelgaard laver elektronisk popmusik fra sit allerinderste og skaber et univers, der både er grænsesøgende og mærkeligt og samtidig poppet og ømt. Hendes inspirationskilder rangerer fra FKA Twigs til eurodance-ikonet Cascada, men fælles for hendes sange er, at de er skarpe, og de sitrer af energi og følsomhed.

Laura4evigt har tidligere udgivet musik under navnet ‘Laura’,men hun begynder nu en ny æra med mørkere undertoner og en hårdere elektronisk lyd.

Martha Elisabeth

Martha Elisabeth’s remarkable talent lies in her ability to create pop that makes you want to dance and cry simultaneously (Kaltblut)

Martha Elisabeth udgav sit debutalbum ’Is She Real’ den 27. oktober. Albummet handler om alt fra abort/moderskab, break up og præstationskultur til søsterbånd, selvtillid og passion. På albummet har Martha samarbejdet med producer TMI Tammi, og sammen har de skabt et musikalsk spændingsfelt mellem clean pop med strygere, chimes, og lyse vokaler til hyperpop med hårdtslående bas, noise-elementer og el-guitar. Resultatet er artpop.

Martha Elisabeth præsenterer en mere progressiv pop til det danske musiklandskab og er af flere medier udnævnt til at være førende indenfor sit felt: artpop stortalent (Soundvenue), artpop dronningen (Bands of Tomorrow) og albummet som et artpop masterpiece (Fizzy Mag).