11.01.2024 RUST Showcases

Lasher Agency x RUST Showcases: Foreshadower + Late Night Venture

Døre: 19:30 / Koncertstart: 20:30

Aldersgrænse: 18 år

Foreshadower

Post-metal bandet Foreshadower udgiver den 2. januar 2024 en
ny EP under titlen Fall via Angry Music Records. EP’en på lidt over 20 minutter er et sonisk mix af instrumental
post-doom, der kan akkompagnere menneskehedens rejse mod afgrunden. Der er ingen vokal på numrene og det er derfor op til lytteren selv at finde
mening i meningsløsheden.

Foreshadower fra København spiller deres egen afart af instrumental post-metal – i blandingen af atmosfærisk doom, sludge og et strejf af black/post-hardcore bliver inspirationen hentet fra bands som Omega Massif, Russian Circles, Old Man Gloom, Heathe, Nightslug, Year of No Light, Neurosis, Cult Of Luna og Suma. EP’en Fall er efterfølgeren til bandets selvbetitlede debutalbum, som udkom digitalt i slutningen af 2019, og senere fysisk på kassettebånd via Virkelighedsfjern, og vinyl via bandets eget label Angry Music Records i februar 2020. Foreshadower består af tidligere og nuværende medlemmer fra Eyes, Mass Worship, afmagt, Hexis, TSS og No Fealty, og har tilsammen mange års liveerfaring, hvorfor publikum kan forvente at opleve et intenst, tungt og medrivende show. Foreshadower har delt scene med blandt andre This Gift is a Curse, Gaia, Toner Low, Nordsind, Telos, Drukner, Demersal og We Are Among Storms.

Foreshadower har annonceret to af sine sjældne liveshows den 11. januar 2024 på RUST i København og den 17. februar 2024, når de spiller til release festen for Vægtløs’ debutalbum aftryk på SH35 i Aalborg.

Late Night Venture

Det anmelderroste post-metal band, Late Night Venture, er klar til at indtage scenen d. 11. januar, 2024 på RUST. Dannet i 2006 har bandet etableret sig og har skabt en solid fanbase med deres eklektiske lyd og dybe musikalske dygtighed.

Late Night Venture’s musikalske rejse er en fusion af eksperimenterende post-metal og introspektive lydlandskaber. Bandet, der består af nøglemedlemmer som Michael Falk (guitar) og Jonas Qvesel (vokal), har gennem årene udviklet en unik lyd, der trækker inspiration fra en bred vifte af genrer. Deres liveoptrædener er kendt for at skabe en intens og følelsesmæssig forbindelse med publikum, hvilket har gjort dem til en eftertragtet akt på den skandinaviske musikscene.

Med tidligere udgivelser som ‘Pioneers of Spaceflight’ (2012) og ‘Subcosmos’ (2019) har Late Night Venture demonstreret deres alsidighed og evne til at udfordre konventionerne inden for post-metal-genren. Deres unikke tilgang til musik kombinerer komplekse kompositioner, dystre tekster og kraftfulde riffs for at skabe en sonisk oplevelse, der appellerer til lyttere med en bred vifte af musiksmag.

Late Night Venture’s musik er dybt forankret i den skandinaviske post-metaltradition, men den overskrider grænser og fusionerer elementer fra forskellige genrer for at skabe noget unikt og tidløst. Med mere end 400 koncerter i hele Europa har bandet bevist deres evne til at levere en mindeværdig liveoplevelse, der fanger essensen af deres musik og tiltrækker nye tilhængere på tværs af landegrænser.

‘Bones Of The Extinct’ er den seneste tilføjelse til Late Night Venture’s imponerende diskografi og forventes at fastholde bandets position som en af de mest spændende og nyskabende kræfter inden for den skandinaviske post-metal-scene. Fans og musikelskere kan se frem til et album, der udforsker dybe lyriske temaer og indfanger bandets evne til at skabe følelsesladet og nytænkende musik. Udgivelsen er planlagt til den 17. marts 2023 og markerer en ny milepæl i Late Night Venture’s fortsatte rejse gennem musikkens mangfoldige landskab.