30.09.2022 Koncert

Laura

Døre: 20:00 / Koncertstart: 21:00

Aldersgrænse: 18 år

23-årige Laura laver popmusik fra sit allerinderste. Hendes krystalklare stemme maler et skrøbeligt univers, der både er grænsesøgende og mærkeligt, og samtidig poppet og ømt. Inspirationskilderne rangerer fra Banks og FKA Twigs til popikonet Medina. Musikken er kendetegnet af melankoli – men produktionerne er forløsende og fulde af energi.

Laura har en stærk musikalsk baggrund og har blandt andet været en del af SheCanPlay-inititativet i 2020 og 2021. Nu folder Laura sig ud på egen hånd, hvor hun med tekster i øjenhøjde beviser, at hendes følsomhed kan bruges som en kæmpe styrke i musikken.

Lauras debutsingle “Livstid Er For Altid” havde premiere hos Soundvenue, der beskrev sangen med ordene; “Det storladne omkvæd og det pulserende beat kontrasteres stedvis af helt stille passager, og til sidst er lydbilledet faktisk decideret spartansk. Så når man forventer, at sangen slutter med det helt store omkvæd, klinger den i stedet helt stille ud.”

Support: bruder_bertrum
DJ og LP-entusiast bruder_bertrum er et upcoming navn bag de Københavnske pulte. Med en blanding af kendt og upcoming techno, house og neo-disco vil han føre nattens nysgerrige og lyttende gæster igennem et virtuost sæt, som vil få selv de mest kræsne hofter til at spidse ører.

Facebook event