20.10.2023 Koncert

Lil Cat

Døre: 19:30 / Koncertstart: 20:30

Aldersgrænse: 18 år

Rå og sjove sange, fyldt med distortede guitarer og catchy omkvæd – med referencer til både 00’er-rock og moderne pop.

lil cat er inbetweeners. De er eksisterer et sted mellem pop og rock, mellem barnlig naivitet og voksent alvor, selvsikker rockstjerne og genert couch potato, og så går de balancegang uden om de utallige kasser, som samfundet prøver at placere os alle sammen i. Kasser, der bestemmer, hvordan vi skal leve, hvem vi skal være, og hvordan vi skal tænke.

Cathrine van Leeuwen og Mads Vadsager bruger mange kræfter på at finde ud af, hvordan man navigerer i de førnævnte ambivalenser, og ud af den undren opstår deres poprockede sange, der måske bedst kan beskrives som festmusik til bænkevarmerne; musik til dem, der hellere vil feste hjemme i stuen end at gå på klub, og musik til dem, som indtager dansegulvet i Crocs frem for stiletter. Deres sange er rå og sjove, fyldt med distortede guitarer og catchy omkvæd – med referencer til både 00’er-rock og moderne pop.

Duoen har to EP’er bag sig, og nu er de endelig klar med deres første fuldlængde album, der bl.a. er skabt i samarbejde med Reveal Party, Kamma, Liberty og sangskrivere fra hele Skandinavien.