25.11.2022 RUST Showcases

LIL MAZDA + LILLE FUCKER + EMMO

Døre: 20:00 / Koncertstart: 21:00

Aldersgrænse: 18 år

// Lil Mazda
Soundcloud-fænomenet Lil Mazda har i de seneste 5 år gjort sig bemærket som en del af rapkollektivet 25/8 med musik, der kan karakteriseres som ærlig, melodisk og melankolsk.
Mazda har stået for både lyrics og produktion på nogle af dansk Soundcloud-raps mest afspillede tracks. Koncerten på RUST bliver en tour-de-force gennem nogle af de smukkeste og vigtigste momenter i dansk Soundcloud-raps historie.

// Lille Fucker
Lille Fucker breder sig over mange kunstneriske felter med en utrættelig energi. Han tegner, maler, skriver, elsker – og så spiller han sin helt egen musik baseret på autentiske indtryk og oplevelser fra et liv i evig jagt på balance. I sommer udgav Lille Fucker det vellydende og utroligt spændende album ‘Narnia’, der i september blev fulgt op af den genrebrydende dobbeltsingle ”Trip/Clear Eyes” og senest novembersinglen ”Millions”.

// EMMO
Den spirende artist Emilie Moldow har i år udgivet to nye singler under sit kunstnernavn EMMO. Lyduniverset er inspireret af alt fra hiphop og UK garage til soul og R&B. Med sin bløde vokal og ørehængende beats, giver EMMO lytteren lyst til at smide hæmningerne og ramme dansegulvet – og vækker samtidig dybe følelser af nostalgi og eufori. Hun inviterer én ind i et lyrisk univers fyldt med relaterbare fortællinger fra virkeligheden; personlige beretninger om livet som kvinde i 20’erne.

Facebook event