04.01.2023 RUST Showcases

LLOWATT + Sanyu

Døre: 20:00 / Koncertstart: 21:00

Aldersgrænse: 18 år

// LLOWATT
Gennem mørke elektropop griber LLOWATT fat i kontraster som undertrykkelse, frihed, smerte, magt og åbenbaring. Ved dramatisk at formidle dystre emner bryder LLOWATT med søgen efter materiel tilfredsstillelse og husker dig på dit autentiske selv.

Duoen består af sangerinde/sangskriver Anna Beth Lovatt og trommeslager/producer Ludvig Søndergaard, der live skaber en eksperimenterende musikalsk oplevelse med et intenst nærvær til publikum. Musikken bygger på levende komplekse beats, der ligger op til bevægelse og på elegant vis forsvinder og farer rundt på et tæppe af synthflader og sub bass, som hele tiden skaber sammenhæng til det abrupte.

// SANYU
Sanyu har siden de tidlige teenageår skrevet og produceret sine egne sange, og nu er hun endelig klar til at dele dem med verden. Med varme akkorder, en sjælfuld stemme og store vokalharmonier er lyden præget af den traditionelle soul. Sanyu er inspireret af alt fra Kae Tempests spoken word-æstetik og Moses Sumneys skrøbelighed og råhed, hvilket skinner klart igennem liveuniverset.

Hun er også forsanger og sangskriver i bandet Brainchild, som har spillet på festivaler som Vill Vill Vest og Oslo Jazzfestival’s Nordic Showcase. I sommer spillede Sanyu desuden på Copenhagen Jazz Festival med sin jazztrio Sanyu Namun. Den 7. oktober tog hun hul på sit soloprojekt og udgav “Give Me A Chance” – første single fra sin kommende debut-EP, der forventes at udkomme til maj.

Facebook event